Veniturile Apple ar putea creste cu 50% in urmatorii doi ani datorita evolutiei accentuate a aplicatiilor mobile si a cererii in crestere pentru iPad-uri, a declarat directorul executiv al companiei de cercetare Forrester Research.
Apple a vandut aproape 15 milioane de iPad-uri in anul de debut al gadget-uri si mai mult de 90 de milioane de iPhone-uri in cei patru ani de la lansarea gadget-ului. Cererea pentru aceste device-uri a format si o piata de sute de milioane de euro – cea a aplicatiilor mobile.

“Apple va deveni o companie mai mare decat IBM la anul si mai mari decat HP dupa aceea”, a declarat seful Forrester Research, George Colony.

HP A generat vanzari de 126 mld. $ anul fiscal precedent care s-a incheiat in octombrie, in timp ce veniturile IBM s-au situat la 99,9 mld. $, fiind cele mai mari doua companii de tehnologie din lume dupa vanzari.

Vanzarile Apple ar putea creste cu 54% acest an fiscal care se va termina in septembrie, pana la 100,3 mld. euro, conform mai multor analisti.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri