Evalueserve Romania, companie de externalizare a serviciilor de analiza si cercetare, vrea sa angajeze pana in vara acestui an aproximativ 25-30 de analisti datorita cresterii numarului de proiecte si a cifrei de afaceri, a declarat pentru wall-street.ro, Pushkar Chatterji, directorul general al companiei.
Analistii care urmeaza sa fie recrutati vor fi specializati in domeniul financiar, inginerie, stiinte si matematica .

Evalueserve are peste 2.200 de angajati in cele patru centre de cercetare din China, Chile, India si Romania. In tara noastra, in centrul de la Cluj-Napoca, lucreaza in prezent aproximativ 50 de salariati, comparativ cu 20 in 2009.

Cresterea a fost determinata de majorararea businessului in 2010, cand Evaluserve a avut afaceri de 1,3 milioane de euro, mai mult cu 53% fata de 2009. Pentru acest an Pushkar Chatterji estimeaza un avans de 30-40%.

Pe de alta parte, Evalueserve, a inregistrat un profit net de aproximativ 90.000 de euro anul trecut, mai mare cu 48% fata de 2009. Insa in 2011 profitul ar putea creste cu 25-30%, mai spune seful Evalueserve.

Compania ofera analize si cercetari pentru domeniul medical, financiar (pentru banci, institutii non-bancare si companii de asigurari), servicii profesionale/consultanta si companii de productie.

“Ne asteptam sa inregistram in continuare cresteri in ceea ce priveste veniturile si echipa, in special in domeniul medical, proprietate intelectuala si analiza. De asemenea, vrem ca din acest an sa avem o echipa pentru servicii financiare in Romania”, afirma Pushkar Chatterji (foto).

El afirma totodata ca managementul companiei ia in considerare sa deschida un nou birou in Romania, tot la Cluj-Napoca, insa decizia depinde de evolutia businessului in perioada urmatoare.

Evalueserve este prezenta pe piata locala din iulie 2008, insa compania nu are clienti din Romania.

Majoritatea clientilor sunt din Europa de Vest (68%), insa ofera servicii si catre America de Nord, Orientul Mijlociu si zona Asia Pacific.

Printre companiile si institutiile cu care lucreaza Evalueseve se numara banci, asiguratori, firme de private equity, companii de productie, consultanta si cercetare, avocatura si proprietate intelectuala.

Evalueserve a fost infiintata in anul 2000 si are patru centre de cercetare situate in Chile, China, India si Romania. Aceasta ofera servicii in peste 50 de limbi straine. In urmatoarea perioada, compania vrea sa deschida un birou in Elvetia, la Zurich.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri