TNT Games, divizia de gaming a companiei RHS si distribuitor oficial Nintendo, vrea sa vanda 1.500 de console de jocuri Nintendo 3DS pana la finalul acestui an, a declarat Mihai Stegaru, manager de produs al distribuitorului.
Produsul costa 1300 de lei (cu TVA inclus) si a fost lansat pe piata locala la finalul saptamanii trecute, simultan cu celelalte tari europene.

Oficialul TNT Games spera ca pana de Paste sa vanda in jur de 500 de astfel de console. Produsul se adreseaza copiilor peste sapte ani.

Consola este prima din lume care ofera posibilitatea de a vedea imagini 3D, dar fara a purta ochelari speciali. De asemenea, poate dezactiva functia 3D permite accesul la internet wireless.

Nintendo 3DS (foto) are doua camere foto pe exteriorul consolei si una in interior pentru videochat.

TNT Games este distribuitorul in Romania al unora dintre cei mai importante companii din industria jocurilor video precum Nintendo, Disney Interactive, SEGA, THQ, NCsoft si Focus Home Interactive.

Anul trecut compania a avut afaceri de circa doua milioane de euro, piata locala de jocuri si console video fiind estimata la circa 12 milioane de euro in 2010.

Cel mai important competitor al TNT Games este Best Distribution, compania care a inregistrat afaceri de 8,8 milioane de euro anul trecut.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri