Apple va vinde intre 5 si 8,8 milioane de iPad-uri si iPad 2 in primul trimestru al anului curent, conform a 30 de analisti din industrie chestionati de revista Fortune. Media raspunsurilor lor indica faptul ca Apple va comercializa mai mult de 6 milioane de tablete pe primele trei luni ale anului in curs.
Compania americana a comercializat mai mult de 7,3 milioane iPad-uri in primul trimestru fiscal incheiat la 25 decembrie 2010 si o suma mai mica ar fi dezamagitoare si un pas in spate pentru compania americana.

Philip Elmer-DeWitt, analist al Horace Dediu, spune ca nu atat cererea cat stocurile disponibile vor dicta numarul de gadget-uri vandute de compania americana.

Cererea pentru iPad 2 este cel putin la fel de mare ca iPad-ul original, luand in calcul cozile formate la magazinele care comercializau device-ul.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri