Producatorul de solutii CRM Salesforce.com a achizitionat compania de monitorizare social media Radian6 pentru circa 326 milioane de dolari, cash si actiuni, scrie presa internationala.
Radian6 ajuta clienti precum Dell, Kodak sau UPC sa monitorizeze, analizeze si sa interactioneze cu “sute de milioane” de persoane ce interactioneaza pe retele sociale si se lanseaza in conversatii pe marginea brandurilor. Salesforce considera ca achizitia companiei o va ajuta sa isi extinda toate produsele din portofoliu, inclusiv Sales Cloud, Service Cloud, Chatter si Force.com.

Cu Radian6, Salesforce.com devine lider de piata pe segmentul de monitorizare social media, subliniaza oficialii Salesforce.

Radian6 a fost fondata in 2006 si monitorizeaza prezenta brand-urilor pe retele sociale precum Facebook, Twitter, YouTube dar si blog-uri.

Tranzactia se va finaliza in al doilea trimestru al anului curent.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri