Microsoft incearca sa determine utilizatorii IBM Lotus Notes sa treaca la suita sa Office, prin lansarea unei game de unelte de migrare
Ca parte a primului pas in procesul de migrare, Microsoft intentioneaza sa lanseze o aplicatie analizator in cursul acestui trimestru. Analizatorul va permite companiilor sa vada care programe sunt de fapt utilizate in activitatea lor. Mai incolo, o unealta de migrare a datelor, asteptata in trimestru urmator, va permite companiilor sa transfere datele din aplicatii in interiorul modelelor Lotus Notes.

Initiativa Microsoft este parte a luptei intre serverul sau e-mail Exchange si serverul e-mail Domino al IBM. IBM a updatat software-le sale Notes si Domino in al treilea trimestru al 2005 pentru a furniza o dezvoltare mai usoara si o performanta generala imbunatatita.

In prezent, Microsoft testeaza noua versiune a Exchange si intentioneaza sa lanseze in acest an o noua versiune a suitei sale Office, care include clientul e-mail Outlook. Microsoft crede ca daca reuseste sa determine utilizatorii Lotus sa adopte Office ii va atrage si cu aplicatia sa mail server.


Insa noile unelte de migrare nu vor trata cu aplicatiile nisa Lotus create pe platforma Domino. Domino este vazuta in industrie ca o platforma de dezvoltare mult mai cuprinzatoare decat Exchange, desi multi utilizatori Domino nu ii utilizeaza toate capacitatile.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri