Vanzarile de terminale mobile si abonamente cunosc un trend crescator in perioada sarbatorilor de Craciun, 1-8 Martie, Paste, precum si in perioada inceperii unui an nou de studii (back-to-school). In aceste perioade, volumul vanzarilor poate atinge pragul de 200% fata de vanzarile din celelalte perioade ale anului, conform Orange Romania pentru wall-street.ro. Vezi ce oferte de Paste au pregatit anul acesta operatorii mobili.
Liderul de piata Orange Romania a pregatit oferte pentru abonati, cartele PrePay precum si telefoane.

I. Abonamente:

1. Abonamentul Flamingo – oferta speciala 15 martie – 31 mai
Flamingo este primul abonament din Romania creat special pentru apeluri internationale si nationale catre mobil si fix. In functie de numarul de minute dorit, clientii pot alege intre Flamingo 10 sau Flamingo 15 cu preturi de 10 euro respectiv 15 euro. Mai multe despre abonament cititi aici.

2. Oferta speciala pentru abonamentele Pantera si Delfin 15 martie – 31 mai

Orange a pregatit o oferta speciala si pentru abonamentele Pantera si Delfin incepand de la 6,25 euro, activate intre 15 martie – 31 mai. Clientii primesc reducere de 20% la taxa de abonament in primele 3 luni, in cazul contractelor pe 12 luni, si 20% reducere pana la 31 decembrie, pentru contractele pe 24 de luni.

II. PrePay:


1. client Orange – oferta curenta
- optiunea de 4 euro: la activarea optiunii, clientii primesc pentru 30 zile 600 de minute in retea si 20 de minute nationale si internationale
- optiunea de 5 euro: la activarea optiunii, clientii primesc pentru 30 zile 1000 de minute in retea, 1000 de SMS in retea, 70 de minute nationale si internationale, 70 SMS nationale
- optiunea de 7 euro: la activare, clientii primesc pentru 30 de zile: 1800 de minute in retea, 1800 de SMS in retea, 100 de minute nationale si internationale, 100 SMS nationale, 100 MB pentru internet pe mobil
Oferta este valabila pana la data de 30 mai 2011

Oferta la reincarcarea cu minute

- reincarcare cu 3 euro: clientii primesc 400 minute in retea si 20 minute nationale
- reincarcare cu 4 euro: clientii primesc 600 minute in retea si 20 minute nationale si internationale
- reincarcare cu 5 euro: clientii primesc: 1000 minute in retea, 1000 de SMS in retea, 70 minute nationale si internationale si 70 de SMS nationale
- reincarcare cu 7 euro: clientii primesc 1800 minute in retea, 1800 de SMS in retea, 100 minute nationale si internationale, 100 SMS nationale, 100 MB pentru internet pe mobil
Oferta valabila pana la data de 30 mai


2. oferta la achizitia unei cartele Orange PrePay
Cu Orange PrePay primesti pana la 31 mai
• 1500 minute in retea
• 1500 SMS in retea
• 75 minute nationale si internationale
• 75 SMS nationale
totul cu 5 €/luna (4 € in prima luna)

III. Telefoane:

Oferta Best Deal: Samsung Galaxy mini Black – 54,99 euro

Tot de sarbatori, Orange are preturi mai mici la doua smartphone-uri - BlackBerry 8520 si Sony Ericsson Xperia X8

Ambele pot fi acum achizitionate incepand cu pretul de 1 euro, in oferta Smartphones.

Oferta este valabila pana la data de 31 mai.

Vodafone Romania, al doilea operator mobil din tara, a lansat o noua oferta pentru utilizatorii serviciilor pe baza de abonament, noi si existenti. Aceasta include smartphone-uri de top (cum ar fi HTC Desire S, Nexus S, Blackberry Torch sau Nokia C7) la preturi avantajoase si mii de minute bonus (minute nationale sau in retea).

Odata cu lansarea noii oferte, Vodafone a lansat si nou telefon inteligent in portofoliu - noul HTC Desire S, la pretul promotional de 99 euro (TVA inclus), impreuna cu pachetul Smartphone Complet 1500 si 1GB internet pe mobil. Printre punctele forte ale noului telefon se numara ecranul de 3,7 inci, o carcasa mai subtire, posibilitatea de a inregistra in format HD, precum si cea mai recenta interfata HTC Sense.

Google Nexus S , primul telefon echipat cu platforma Android 2.3, este disponibil la un pret de 149 Euro (TVA inclus) pentru pachetul Smartphone Complet 1500 , impreuna cu optiunea internet pe mobil 1GB.

Blackberry Torch are un pret promotional de 199 euro , TVA inclus (cu peste 30% mai ieftin fata de promotia anterioara), pentru Smartphone Complet 1500 si optiunea BlackBerry 50 MB,

Nokia C7 are acum un pret promotional de 129 euro, TVA inclus (pret cu discount de 35% fata de promotia anterioara), impreuna cu pachetul Smartphone Vodafone Complet 800 si 500 MB internet pe mobil.

LG Optimus One este de acum disponibil la un pret promotional de 19 euro, TVA inclus , (pret cu un discount de 50% fata de promotia anterioara) impreuna cu pachetul Smartphone Vodafone Complet 800 si optiunea 275 MB internet pe mobil.

Nokia C5-03 este disponibil la un pret promotional de 29 euro , TVA inclus (pret cu discount de 41% fata de promotia anterioara), alaturi de pachetul Smartphone Vodafone Complet 800 si optiunea 500 MB internet pe mobil.

Nokia 5230 are un pret promotional de 9 euro, TVA inclus pentru pachetul Smartphone Vodafone Complet 800 si 275 MB internet pe mobil.

Alt beneficiu al ofertei este posibilitatea de a opta intre bonusul de minute in retea si bonusul de minute nationale, atat pentru utilizatorii noi, cat si cei pentru cei care isi reinnoiesc abonamentul.

Vodafone a pregatit pentru toti utilizatorii de cartele prepay o oferta speciala in preajma sarbatorilor de Paste - posibilitatea de a vorbi nelimitat si gratuit cu prietenii combinati. In plus, pentru a vorbi nelimitat clientii nu platesc niciun cost suplimentar fata de costul standard de reincarcare: minim 5 euro credit. Toti clientii pot beneficia de trafic gratuit de Facebook de pe mobil prin aplicatia Facebook iar clientii nou activati primesc o saptamana gratuita de Internet pe mobil.

In plus, fiecare reincarcare aduce si celorlalti prieteni un bonus de 50 de minute de convorbiri in grup. Utilizatorii Vodafone beneficiaza, in continuare, pentru 5 euro credit pe luna, de 3000 de minute si SMS-uri in retea, plus 75 de minute nationale/internationale si SMS-uri nationale, sau de 10.000 de minute si SMS-uri in retea, alaturi de 40 de minute nationale si internationale si SMS-uri nationale.

“Vanzarile in telecom nu au o sezonalitate aparte cum au alte industrii, insa un lucru cert este ca, in perioada sarbatorilor de Paste si de Craciun, atentia tuturor operatorilor este indreptata spre a lansa oferte foarte avantajoase”, au subliniat pentru wall-street.ro oficialii Vodafone Romania.

Operatorul telecom Cosmote Romania, al treilea jucator de pe piata mobila, va oferi reduceri de pret de 20% pentru toti utilizatorii ce opteaza pentru abonamentele Cosmote Perfect pentru Tine sau pentru cartela Cosmote, incepand cu 15 aprilie.

Din 21 aprilie, si utilizatorii cartelei Frog vor beneficia de aceasta oferta.

Toti clientii Cosmote care activeaza in perioada 15 aprilie - 15 iunie 2011 un nou abonament Perfect pentru Tine incheiat pentru o perioada de doi ani, beneficiaza de oferta promotionala ce consta intr-un discount de 20% la factura lunara, aplicabil la toate abonamentele in valoare de cel putin 7 euro pe luna (fara TVA).

Reducerea de 20% este aplicabila tuturor facturilor emise pana la 31 decembrie 2011, pentru toate serviciile, excluzand traficul in roaming, traficul catre numere de telefon speciale, si alte discounturi, taxe de ajustare, anulare/dezactivare.

Utilizatorii Cartelei Cosmote au de asemenea posibilitatea de a beneficia de promotia de primavara incepand din 15 aprilie si pana pe 15 iunie 2011. In plus fata de bonusul de 1 euro oferit la Cartela Bonus 48 Energy pentru prima reincarcare de minim 4 euro credit din luna, Cosmote ofera un discount de 20% la orice activare si reactivare a extraoptiunilor incluse in oferta promotionala, pana la 15 iunie 2011.

Toti utilizatorii cartelei Frog (atat cei noi cat si cei existenti) beneficiaza de un discount de 20% la orice activare si reactivare a extraoptiunii Frog Promo efectuata in perioada 21 aprilie - 21 iunie 2011.

Citeste si ce smartphone-uri intra in ofertele de Paste ale operatorilor.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri