Bogdana Butnar, unul dintre cei mai activi oameni din online-ul romanesc, a anuntat ca s-a alaturat echipei Google Romania in pozitia de Industry Manager. “Sunt in prima zi asa ca veti intelege daca momentul precum si regulile mai stricte de comunicare intr-o corporatie globala nu ma lasa sa «sa dau din casa» tot”, a scris ea pe blogul personal.
“Treaba mea si a intregii echipe Google Romania va fi sa evanghelizam, promovam si sa extindem onlineul in general si produsele Google in particular”, spune ea. In prezent, Butnar se afla in Marea Britanie, participand la cursuri ale companiei Google.

Politica stricta impusa de Google angajatilor sai o face pe Butnar sa sublinieze, amplu, pe blog, ca orice informatie despre locul sau de munca va fi probabil publicata ca urmare a unei comunicari oficiale facute de Google catre toata lumea si ca ea nu va publica exclusivitati, nu va comenta oficial asupra activitatii angajatorului sau si nu va raspunde la intrebari despre noua sa pozitie. “Bogdanabutnar.ro ramane un blog despre comunicare, marketing si planning”.

Biroul Google Romania a fost deschis la finalul anului trecut. Pana la finalul anului in curs, oficialii locali ai companiei au anuntat ca urmaresc sa creeze o echipa de 7-8 oameni.

Contactata de wall-street.ro, Bogdana Butnar a spus ca nu poate oferi nicio declaratie privind pozitia actuala in cadrul Google Romania.

Citeste mai multe despre Bogdana Butnar pe LinkedIn.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri