Magazinul online de birotica si papetarie ExpertBirotica.ro estimeaza pentru anul 2011 o cifra de afaceri de aproximativ 450.000 de euro, clasandu-se astfel in primele trei magazine online de profil.
Desi piata de profil cu vanzare traditionala a inregistrat o usoara scadere in timpul crizei, magazinele online de birotica si papetarie se dezvolta si cresc semnificativ de la an la an, conform companiei.

“Cresterile inregistrate de nisa pe care activam a facut tot mai multi furnizori de papetarie sa caute o intrare pe piata de online, care ofera in acest moment un colac de salvare pentru businessul offline”, declara Costin Popescu, managing partner al ExpertBirotica.ro, site detinut de firma EmagBirotica SRL.

Cu peste 2000 de conturi active de clienti in majoritatea lor persoane juridice, site-ul de comert electronic ExpertBirotica.ro a fost lansat in 2007 si are la baza 100% capital romanesc.

Majoritatea acestor conturi, aproximativ 95%, sunt conturi de persoane juridice care cumpara articole de papetarie si birotica regulat. Unul dintre principalii clienti ai ExpertBirotica.ro este Diverta.

“Frumusetea comertului online cu acest tip de produse o constituie comenzile recurente, comenzi date de clientii fideli, care dau cresterile mari de aproximativ 100% de la an la an, si faptul ca piata este inca in crestere”, mai declara Costin Popescu. “Datorita cifrei de afaceri pe care o estimeaza ExpertBirotica.ro in acest an si a ratei de crestere anuale, a aparut déjà interesul catorva companii de a investi in business-ul nostru online”, declara Costin Popescu.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri