Facebook are circa 7,5 milioane de utilizatori sub 13 ani, conform unui studiu al publicatiei Consumer Reports, circa 5 milioane avand varste sub 10 ani. Acest lucru violeaza termenii si conditiile Facebook care stipuleaza ca utilizatorii trebuie sa aiba peste 13 ani pentru a se inregistra, scrie presa internationala.
“In ciuda limitei de varsta impuse de Facebook, foarte multi copii folosesc site-ul”, a declarat Jeff Fox, editor tehnologic al Consumer Report. “Ce este si mai ingrijorator e faptul ca majoritatea parintilor de 10 ani nu se arata preocupati de acest fapt”, continua el.

Facebook are in prezent peste 500 de milioane de utilizatori.

Un alt studiu, realizat de Liberty Mutual Responsibility Project printre 1000 de adulti, a reliefat ca circa 17% dintre parinti nu au nicio problema ca pre-adolescentii lor sa acceseze retele sociale. Sondajul a fost realizat in 2011.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri