Ministrul comunicatiilor Valerian Vreme va prezenta „in urmatoarele saptamani” o noua strategie a ministerului, pe sase axe, planuri care „au deadline-uri foarte clare” si in care aplicatiile majore vor avea principalul rol. Vezi care sunt acestea.
Strategia ce urmeaza a fi prezentata de minister va fi in concordanta cu agenda digitala europeana, promite ministrul Vreme.

Cele sase axe strategice sunt informatizarea institutiile statului, serviciile electronice pentru populatie „pentru a creste gradul de confort al cetateanului”, strategia broadband si trecerea de la televiziune analogica la digital, dezvoltarea industriei si IMM-urilor prin sprijinirea ei cu programe de e-business, educatie si instruire si nu in ultimul rand „ce ar fi totul fara cercetare, dezvoltare si inovare”.

Valerian Vreme a evidentiat alte doua idei aflate in stare de proiect – dezvoltarea unei platforme a managementului identitatii si un sistem informatic integrat pentru asistenta sociale. Vreme nu a oferit un deadline pentru aceste proiecte.

Considerati ca aceste schimbari se vor realiza si sunt necesare? Comentati mai jos!
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri