Dan Roman, presedinte al consiliului director al furnizorului austriac de servicii IT S&T, s-a retras la jumatatea acestei luni din echipa de top management a companiei. Roman a lucrat 10 ani in cadrul companiei.
Roman (61 de ani), este unul dintre cei mai cunoscuti manageri din industria locala de IT. Oficialii companiei nu au oferit explicatii privind plecarea lui.

Dan Roman a infiintat compania RBS in 1990, conducand-o pana in 1995 cand a vandut-o companiei IBM.

In 2000, Roman a pus bazele propriei firme in Austria, eNet Data, achizitionata de S&T doi ani mai tarziu.

“Prin experienta sa antreprenoriala si profesionalismul sau, Dan Roman a constituit un model de implicare si pasiune pentru domeniul tehnologiei informatiei, model care i-a influentat pozitiv pe cei cu care a lucrat in S&T, a declarat Bogdan Cocora, director general al S&T Romania.

S&T Romania este membra a grupului S&T, cel mai important furnizor de consultanta IT, solutii si servicii IT pentru clientii din Europa Centrala si de Est. Grupul numara aproximativ 2.200 de angajati si a realizat vanzari in valoare de 411 milioane euro in 2009.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri