Numarul de utilizatori ai Facebok din SUA, Marea Britanie, Canada, Norvegia si Rusia a scazut in luna mai, desi numarul total de utilizatori ai retelei sociale a continuat sa creasca, intr-un ritm mai lent, catre 700 de milioane de conturi, scrie Guardian.co.uk.
In SUA, site-ul a pierdut aproape 6 milioane de useri, de la 155,2 milioane la inceputul lui mai la 149,4 milioane, conform datelor disponibile pe instrumentul de advertising al Facebook.

In Canada, numarul de utilizatori s-a redus cu 1,52 milioane, pana la 16,6 milioane si in Marea Britanie, Norvegia si Rusia numarul conturilor s-a redus cu cate circa 100.000.

Aceste date arata ca Facebook ar putea sa fi atins limitele maxime in tarile unde a avut succes la inceputurile companiei.

Per total, cea mai mare retea sociala a reusit in mai sa atraga 11,8 milioane de noi useri la nivel global. In aprilie, compania a atras 13,9 milioane.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri