UPC Business, divizia dedicata companiilor a operatorului telecom UPC Romania, a lansat o noua oferta de internet si abonamente de telefonie cu minute incluse in retele fixe si mobile pentru clientii IMM. Preturile pornesc de la 11 euro, fara TVA, conform companiei.
Noile pachete ofera acces la internet cu viteze de pana la 120 Mbps, alaturi de servicii de telefonie cu pana la 1.000 de minute incluse in abonamente, catre orice destinatie fixa sau mobila din Romania, precum si catre destinatii internationale (retele fixe din tarile membre UE, retele fixe si mobile din SUA si Canada).

Clientii pot opta pentru oricare din cele patru noi pachete, care integreaza configuratii diferite – Basic, Plus, Advanced si Extra.

”Observam tendinta de a acorda o atentie mult mai mare costurilor implicate de comunicatii si un interes crescut pentru pachete, fata de servicii separate, pentru ca de obicei pachetele aduc discount-uri”, declara Cristina Cosaăchescu, director de marketing al diviziei UPC Business.

Clientii care opteaza pentru oricare dintre aceste pachete beneficiaza de reduceri intre 31% si 62% la pachet, fata de suma valorilor fiecarui produs in parte.

La achizitionarea oricaruia din cele patru pachete, clientii IMM vor primi gratuit in custodie un router WiFi, daca aleg un contract pe cel putin doi ani, pot beneficia, de adresa IP statica, primesc un program antivirus si antispam gratuit (licenta SmartGuard), 20 de adrese de email si gazduire spatiu web, pana la 1 GB, fara niciun cost suplimentar.

Principalii concurenti ai UPC pe segmentele de telefonie fixa si internet sunt Romtelecom si RCS&RDS.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri