Noul telefon de la Sony Ericsson, Xperia Arc are un design foarte slim si performante mai ridicate decat predecesoarele lui, dar vor reusi acesti factori, cumulati cu altii interesanti, sa ajute compania Sony Ericsson? Aflati in urmatoarele randuri.
Designrul telefonului este destul de interesant, avand o grosime la mijloc de doar 8,7 mm, iar in partea de sus si cea de jos atinge 10 mm grosime. Forma arcuita il face mai usor si mai confortabil de tinut in mana, scrie Playtech.

Display-ul are o diagonala de 4,2 inci cu o rezolutie de 480×854 pixeli. Ecranul de tip SuperLCD se comporta extrem de bine in lumina soarelui si ofera o claritate deosebita a culorilor. Bravia Engine, o tehnologie Sony care imbunatateste contrastul si culorile continutului video, nu isi arata aici potentialul maxim mai ales din cauza ecranului. Atat continutul multimedia, cat si meniul telefonului profita suficient de mult de pe urma Super LCD-ului.

Citeste intreg review-ul pe site-ul Playtech.ro si spune-ti parerea despre terminal.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri