Producatorul canadian Research in Motion a prezentat miercuri doua noi versiuni mai puternice ale modelelor cu touchscreen BlackBerry Torch si Bold, incercand sa castige timp pana cand va reusi sa introduca un software radical diferit in smartphone-urile proprii, scrie presa internationala.
Noile telefoane, impreuna cu un upgrade al Bold dezvaluit cu putine zile in urma, sunt parte din ceea ce compania canadiana numeste “cea mai mare lansare la nivel global a companiei”. RIM incearca astfel sa recastige cota de piata in SUA, regiune unde compania a pierdut teren in fata iPhone-ului Apple si a numeroaselor modele ce integreaza Google Android.

Cele trei terminale cu touchscreen ruleaza pe sistemul de operare BlackBerry OS 7, au ecrane imbunatatite si procesor de 1,2 Ghz al companiei Qualcomm – acesta fiind de altfel si cel mai puternic intr-un telefon al canadienilor. Toate acestea vor fi lansate la nivel global pana la finalul lunii august.

Browserul noilor telefoane este cu pana la 40% mai rapid decat cel ce ruleaza pe modelul mai vechi Torch.

RIM a livrat 13,2 milioane telefoane in cele trei luni ce s-au incheiat in mai, prima scadere a vanzarilor de la mijlocul lui 2007.

Foto: Cele doua versiuni de BlackBerry Torch

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri