(P) Telefoane IP accesibile pentru segmentul IMM

Gigaset Communications GmbH a prezentat noua linie de echipamente „Gigaset PRO“, prin intermediul carora compania vine pentru prima oara in intampinarea nevoilor companiilor mici si mijlocii.
Datorita protocolului deschis SIP standard, aparatele sunt compatibile si cu sistemele altor producatori. Noile echipamente IP si echipamente telefonice de retea prezinta ca principale avantaje o gama larga de functii, scalabilitate flexibila, mod de operare simplu, o configuratie simpla si un design atragator. „Noua noastra linie PRO ofera o gama de functii care corespunde celor prezente intr-un echipament telefonic de mari dimensiuni. La realizarea acestuia am avut insa in vedere oportunitatea de a oferi intreprinzatorilor mici si mijlocii o oferta de pret convenabila“, a spus Hans-Burghardt Ziermann, director al Gigaset Communications. „Companiile obtin, cu costuri de investitie reduse, un echipament telefonic modern, scalabil si implicit de viitor.“ Diferite studii de piata prevad pentru domeniul telefoniei IP o crestere anuala a vanzarilor de pana la 15% pana in 2014.
Doua modele standard
Pentru inceput noua gama de produse de la Gigaset PRO include doua sisteme de telecomunicatie: unul pentru companii cu pana la 15 angajati, iar cel de-al doilea pentru companii cu pana la 100 angajati. In plus, clientii pot opta pentru unul din cele doua echipamente telefonice de retea. Pentru a asigura compatibilitate si siguranta maxima a investitiei, Gigaset a implementat pe echipamentele PRO din gama sa protocolul deschis Standard SIP (Session Initiation Protocol), foarte des utilizat in telefonia IP. Toate telefoanele care dispun de standardul SIP sunt asadar compatibile cu gama „Gigaset PRO“.
Statia de baza DECT IP N510 IP PRO ofera, in plus, o solutie de comunicatie fara fir eficienta si extensibila. La aceasta statie pot fi configurate pana la sase receptoare mobile si se pot efectua maxim patru convorbiri telefonice simultan, cu o calitate a sunetului desavarsita (High Definition Sound Performance – HDSP).
Telefonul din gama Premium DE900 IP PRO este dotat cu un monitor color de 3,5“ (8,9 cm). Cu ajutorul functiei Touch-Wheel utilizatorul poate naviga prin toate punctele din meniu si poate consulta intrarile din agenda telefonica. Datele de contact din agenda integrata pot fi sincronizate cu adresele din Microsoft Outlook (sunt posibile chiar apeluri direct din aplicatia Outlook). Totodata este posibila accesarea unui director LDAP (Lightweight Directory Access Protocol) dispus in retea, la nivelul intregii companii. Conexiunea la reteaua IP se face fie prin intermediul cablului Ethernet, fie fara cablu prin WLAN (IEEE 802.11n). O alta interfata de care dispune DE900 IP Pro este un port USB 2.0. Cu ajutorul functiei Gigaset Mobile-Office se poate salva intreaga configuratie a telefonului cu toate datele stocate in mediile interne pe un suport USB-Flash. Chiar si in cazul versiunii de dimensiuni mai mici, DE700 IP Pro, acelasi monitor color de 3,5’’ si functia Click Wheel va ajuta sa navigati extrem de simplu prin meni. Functia cu suport web de gestionare a apelurilor, permite selectarea persoanelor de contact direct din aplicatia Microsoft Outlook.
Statia de baza DECT IP N510 IP Pro va ofera o solutie de comunicatie fara fir eficienta si extensibila. Aceasta este compatibila cu toate echipamentele telefonice Gigaset si chiar si cu solutiile Hosted PBX si cu echipamente telefonice ale altor producatori. Pentru peste 230 furnizori de servicii VoIP setarile sunt configurate si pot fi descarcate. Datorita conexiunii PoE, conectarea bazei se face foarte simplu, cu un singur cablu. Functiile de confort ale bazei IP sunt accesibilitatea agendei telefonice a companiei, consultarea online a agendei telefonice si informarea prin e-mail.
Alaturi de renumitele telefoane fixe fara sau cu fir, care au consacrat Gigaset drept liderul european incontestabil in domeniu, iata acum o noua gama de echipamente profesionale eficiente, usor de instalat si utilizat, accesibile din funct de vedere investitional.
Suntem convinsi ca, si acum, cei care vor sa aleaga inteligent, vor alege Gigaset! Made in Germany!
www.gigaset.com/ro

Setari Cookie-uri