Orange Romania, cel mai mare operator telecom de pe piata locala, a lansat tableta Samsung Galaxy Tab 10.1, utilizatorii avand posibilitatea sa cumpere dispozitivul cu 349 de euro cu abonamentul Colibri 20 incheiat pe doi ani.


Cei care si-au achizitionat ieri tableta din Orange Concept store si din magazinul online al companiei au platit mai putin cu 100 de euro, adica 249 de euro.

Fara abonament, tableta costa 631 de euro.

Pretul de 349 de euro este valabil pana la 20 noiembrie anul acesta, iar cei care isi vor cumpara produsul vor avea acces nelimitat la internet, cu primii 4 GB la o viteza de pana la 21,6 Mbps.

Galaxy Tab 10. este in prezent cea mai subtire tableta de pe piata, iar aceasta ruleaza pe sistemul Android Honeycomb 3.1, o platforma creata special pentru tablete care sporeste productivitatea dispozitivului permitand utilizatorilor sa foloseasca mai multe functii in acelasi timp.

Utilizatorii sunt conectati la viata sociala si profesionala prin intermediul functiei Samsung TouchWiz, care include meniul Live Panel pe care utilizatorii il pot personaliza pentru a afisa continut pe ecranul principal incluzand fotografii digitale, site-urile favorite si feed-urile retelelor sociale.

Cei care vor sa citeasca si sunt interesati de evenment pot accesa serviciul Samsung Readers Hub, o biblioteca alcatuita din 12 ziare, 24 de reviste si 110.000 carti, iar cei care vor sa comunice mai usor pot folosi Samsung Social Hub, un serviciu care reuneste email-ul, contactele, calendarul si conexiunile la retelele sociale intr-o singura interfata intuitiva si foarte usor de accesat.

Galaxy Tab 10.1 este prevazuta cu o camera frontala de 2 megapixeli si una in spate de 3 megapixeli si ofera redare video in Flash si HD de 1080p.

In primele trei luni vanzarile de tablete Galaxy Tab 10.1 ar putea ajunge la cateva mii de unitati, a afirmat Sorin Manea, directorul deviziei de telecom din cadrul Samsung Electronics Romania.

Pentru acest an piata locala de tablete este estimata sa ajunga la circa 50.000 de unitati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri