Xerox Corporation va prelua si administra toate operatiunile de imprimare a 460 de birouri Cisco din toata lumea, imbunatatind fluxul de lucru cu documentele pentru angajatii care lucreaza de la birou sau de pe echipamente mobile, conform producatorului de imprimante.
Valoarea contractului nu a fost facut public.

Ca parte a noii strategii privind serviciile de management al proceselor de imprimare (MPS – Managed Print Services), Xerox va implementa la Cisco un model de administrare si productie a documentelor care va conduce la eficientizarea mediului de imprimare cu 20%.

Folosind platforma EPS (Enterprise Print Services) pentru a sustine o noua solutie „cloud” pentru tiparul de pe dispozitivele mobile, Cisco va permite tuturor angajatilor sa imprime documente in siguranta, de pe orice tip de echipament mobil, oricand si oriunde, fara a fi nevoiti sa descarce un software special, sa se conecteze la o imprimanta locala sau sa-si porneasca laptop-urile.

„Solutia implementata la Cisco reprezinta viitorul serviciilor de tip MPS, combinand managementul imprimarii cu serviciile ITO «cloud», pentru a functiona cu infrastructura existenta a companiei si pentru a fi compatibila cu tehnologiile mobile”, spune Razvan Botezatu, services & strategic accounts director Xerox Romania si Republica Moldova.

„Angajatii Cisco se vor concentra mai mult asupra prioritatilor de business ale companiei, deoarece Xerox se va asigura ca vor petrece mai putin timp imprimand documente la birou sau cand se afla in deplasare, in afara companiei”, completeaza Botezatu.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri