Am scris corect sa stiti, 120 de milioane de Gygabytes, 120 de Petabytes mai exact, pentru cine este familiar cu sistemul de masura al capacitatii din industria de IT.
Acest lucru este realizabil doar prin folosirea a 200.000 de Hard Discuri clasice interconectate.

Acest sistem informational, pentru ca este vorba de un sistem informational foarte complex, nu de o simpla adunatura de HDD-uri in nu stiu cate dulapuri de servere, va fi folosit in principal pentru a suporta aplicatii de genul simularilor virtuale cum sunt cele din industria meteo si de ce nu si ceva servere pentru informatiile “din cloud”nu? Sunt sigur ca rezultatul este asteptat cu sufletul la gura nu numai de catre universitatile din intreaga lume ci si de companiile din indutria de IT din intreaga lume. Ce este atat de special la acest sistem informational? Va voi explica in articolul ce urmeaza.

Citeste mai multe pe site-ul Playtech.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri