Apple se pregateste sa deschida primul magazin in Hong Kong luna aceasta urmarind sa acopere cererea foarte mare din China si imprejurimi, scrie Bloomberg.
Magazinul, situat in interiorul Mall Finance Center International, isi va deschide portile in acest trimestru, spune Carolyn Wu, purtatoarea de cuvant Apple din Beijing, nefacand insa publica data exacta. Publicatia Ming Pao Daily a transmis, fara citare, ca magazinul de 20.000 metri patrati situat pe doua niveluri va fi deschis pe 24 septembrie.

Pentru Apple, care spune ca doar “zgarie suprafata” in China, Hong Kong si Taiwan dupa ce vanzarile in regiune au crescut de sase ori in ultimul trimestru, magazinul International Finance Center ar putea ajuta compania sa reduce dependenta de distribuitori facilitand astfel vanzarea produselor in oras.

Magazinul va fi al cincilea Apple Store din regiunea Chinei care a generat profituri de 8,8 miliarde dolari in ultimele trei trimeste ceea ce reprezinta 11% din totalul profiturilor inregistrate de Apple la nivel mondial.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri