Vodafone, Orange si consortiul format din Romtelecom si Cosmote au depus oferte pentru a furniza Autoritatii Nationale de reglementare in Comunicatii (ANCOM) servicii fixe si mobile de telefonie, acces la Internet si transmitere de date, contract estimat la 2,86 milioane de euro (TVA inclusa).
"ANCOM va stabili si anunta castigatorul in termenul legal, respectiv in 20 de zile de la data deschiderii ofertelor, cu posibilitatea de prelungire a acestui termen in conditiile prevazute de OUG 34/2006 privind atribuirea contractelor de achizitie publica", se arata intr-un raspuns al ANCOM remis la solicitarea Mediafax.

Contractul va fi incheiat pe o perioada de 48 de luni.

In prezent, serviciile de telecomunicatii ale ANCOM sunt furnizate de Romtelecom si Cosmote Romania, care au castigat, la finele anului 2009, o licitatie in sens. Conform datelor autoritatii, valoarea lunara a contractului se ridica la 23.721,5 euro (TVA inclusa).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri