Facebook este campionul incontestabil al retelelor sociale. Iar odata cu adoptarea la scara cat mai larga a Facebook, avem nevoie de dispozitive care sa faciliteze accesul cat mai rapid la acesta, iar HTC incearca sa ne satisfaca “poftele” cu Cha Cha, un dispozitiv realizat in jurul celebrei retele sociale, scrie Playtech.
Fiind un telefon mai putin pretentios, Cha Cha nu „mananca” atat de multa baterie precum fratii sai mai mari de la HTC. Acesta reuseste ca dupa o zi de utilizare moderata sa nu se descarce complet. HTC spune ca poate atinge pana la 7 ore de convorbiri la o singura incarcare, ceea ce pare a fi destul de corect, avand in vedere ca telefonul dispune de un senzor de proximitate care stinge display-ul cand telefonul este tinut la ureche.

Echipat cu o forma “curbata”, o tastatura Qwerty fizica, un buton dedicat Facebook si o constructie care imbina plasticul cu metalul, noul Cha Cha pare sa detina toate atuurile pentru a deveni un adevarat succes. Este insa acesta un “mix bun”?

Citeste intregul articol pe site-ul Playtech.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri