Softurile pentru invatamant reprezinta circa 40% din cifra de afaceri de 70 de milioane de euro la care ar putea ajunge in acest an Siveco Romania, cel mai mare producator local de software, a afirmat pentru wall-street.ro Irina Socol, directorul general al companiei.
Siveco este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata locala pe segmentul produselor pentru educatie electronica.

Pana acum compania a a implementat solutii de educatie in tari de pe trei continente. Cel mai important proiect dezvoltat in Romania este Sistemul Educational Informatizat din Romania, care are peste 4 milioane de utilizatori - elevi, profesori, personal administrativ, factori de decizie, specialisti in educatie.

Siveco Romania a fost infiintata in anul 1992 si se numara printre cei mai importanti integratori de sisteme IT si dezvoltatori de aplicatii software de pe piata locala. Compania are in prezent peste 1.000 de angajati.

Conducerea producatorul de soft estima recent ca in acest an va inregistra venituri de circa 70 milioane de euro, fata de circa 55 de milioane de euro anul trecut.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri