Noul telefon Apple iPhone 4S a starnit, ca si modelele anterioare, isterie in randul fanilor companiei, zeci de magazine pe plan global anuntand ca sunt chiar si “mii de oameni” in asteptare, in fata vitrinelor.
In SUA, inca cu o noapte inainte, cateva zeci de oameni isi adusesera sezlongurile pentru a astepta sa se deschida magazinul Apple Store din apropiere, in timp ce in Australia, cu cateva ore inainte de a se pune in vanzare telefonul, peste 350 de oameni stateau la coada.

In Japonia, unul dintre operatorii telecom locali a fost covarsit de cererea pentru iPhone 4S, serverele companiei cedand. In fata unui magazin mai multe sute de japonezi asteapta sa intre pentru a achizitiona ultimul telefon la care a contribuit, in mod direct, Steve Jobs. Unii dintre japonezi stau la coada de mai bine de 12 ore, scrie PCWorld.com.

Alte cozi s-au format in Londra, Paris, Munchen, Sydney sau Tokyo.

“Sunt un mare fan al Apple si imi doresc acestmobil pentru a imi aminti de Steve Jobs”, a declarat Haruko Shiraishi, care astepta rabdator in fata unui magazin din Tokyo.


Noul mobil arata similar cu iPhone 4 insa are cateva imbunatatiri printre care se numara o camera mai eficienta, procesor mai rapid precum si o inteligenta artificiala, Siri, care permite utilizatorilor sa puna intrebari la care aceasta raspunde, deseori cu umor.

Telefonul, prezentat la o zi inainte de moartea lui Steve Jobs, a fost initial primit cu dezamagire deoarece nu aducea ceva cu adevarat revolutionar pe piata insa, in timp, review-urile pozitive au inceput sa curga.

Primul client din Sydney, Tom Mosca, a declarat pentru Reuters ca il prima intrebare pe care i-o va pune lui Siri va fi “Unde este Steve”. Multi dintre utilizatori cred ca telefonul se numeste “4S”, “for Steve”, ca un ultim omagiu mondial adus fondatorului companiei.



iPhone 4S nu a fost inca lansat oficial in Romania, insa acesta poate fi achizitionat pe “canale gri”, la preturi cuprinse intre 700 si 1.000 de euro.

Analistii estimeaza ca este foarte posibil ca, in unele locuri, stocurile initiale de iPhone 4S sa nu fie suficiente pentru a deservi toti clientii, in ziua lansarii. Unii analisti estimeaza ca in weekendul de dupa lansare s-ar putea comercializa 4 milioane de iPhone 4S.

Sursa foto: Ubergizmo.com

Wall-Street.ro va va tine in continuare la curent cu cele mai interesante lansari de gadget-uri, atat in Romania cat si la nivel mondial.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri