Data de 14 octombrie a fost aleasa ca fiind “Ziua Steve Jobs”, de catre o comunitate mare de internauti din intreaga lume. Fanii Apple sunt incurajati sa se imbrace in negru in aceasta zi (si blugi, optional), precum fondatorul Apple, pentru a oferi un omagiu inventatorului Macintosh, scrie presa internationala.
In aceasta zi sunt organizate mai multe intalniri intre fanii Apple, desi foarte multi dintre ei s-au reunit si la cozile din fata magazinelor companiei pentru a achizitiona iPhone 4S.

Ideea realizarii unei “Zile Steve Jobs” a pornit de la cinci femei ce lucreaza la o firma de advertising online din Atlanta, Georgia. Initial, ele se gandeau sa realizeze o zi in care toti sa multumeasca, pe Internet, lui Steve Jobs, pentru tot ceea ce a realizat in industrie.

“Vrem sa ne alaturam intregii lumi pentru a multumi unui om ce a inovat incredibil de mult”, au scris ele.

Initiativa lor a prins insa amploare si astfel, sustinuta de zeci de mii de oameni, aceasta vineri a devenit “Ziua Steve Jobs”.

Mai multe, puteti afla chiar pe pagina sarbatorii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri