Ultimele zvonuri legate de Apple sustin ca gigantul american va lansa urmatoarea generatie iPad in primavara anului viitor, undeva prin luna martie, scrie BusinessInsider.
Noua generatie de iPad-uri nu va fi un upgrade la versiunea 3, ci o imbunatatire a actualei versiuni ca si in cazul iPhone 4 si iPhone 4s, noteaza DigiTimes. Viitorul model iPad va fi vizibil mai subtine decat precedentul model si va oferi o durata de bateriei mai mare.

Un veritabil iPad3 este asteptat in T3 din 2012, cu un procesor mai rapid si un display Retina de calitate superioara, insa 9to5Mac este sceptic in privinta intervalului scurt de timp dintre cele doua lansari spunand ca “este putin probabil ca Apple va lansa un iPad mai subtire iar apoi, la un interval relativ scurt de timp un iPad3 complet schimbat”.

Thetechlabs.com sustine ca iPad3 va fi cu 20% mai subtire decat precedentul model si va dispune de un ecran HD multi-touch cu o rezolutie de 2048x1536.

Totodata, urmatoarea generatie iPad va avea posibilitatea de a se incarca prin wireless.

Fata de prima generatie, iPad 2, actuala tableta a celor de la Apple ofera:
• doua camere de luat vederi (foto, video), una in fata si una in spate;
• viteza de calcul de pana la 9 ori mai mare, datorata noului procesor dual Apple A5 si procesorului grafic nou;
• cu 15 % mai usor, cu 33 % mai subtire;
• memoria cache de pe cipul procesorului: 512 MB (dublu decat la iPad-ul initial);
• senzor suplimentar: giroscop;

Apple iPad este una din cele mai bine vandute tablete la nivel mondial, viitoarea generatie fiind considerata de specialisti un prototip in concurenta pe acest segment.

In prima saptamana de la introducerea sa pe piata americana din mai 2010, prima generatie iPad s-a vandut in peste 600.000 de exemplare.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri