Vodafone, al doilea jucator pe piata locala de telecomunicatii, a lansat tableta Vodafone Smart Tab, clientii avand posibilitatea sa achizitioneze noua tableta din magazinele companiei, dar si online.
Preturile tabletei sunt intre 99 si 299 de euro, in functie de abonamentul ales.

Aceasta functioneaza cu sistemul de operare Android 3.2. Tableta dispune de o camera principala de 5 MP, capabila sa inregistreze in format HD, la o rezolutie de 720p, si de o camera frontala de 2 MP. De asemenea, ecranul de 7 inch (17,7 cm) dispune de o rezolutie de redare de 800 x 1280 pixeli.

Terminalul are o memorie interna de 16 GB, care poate fi extinsa cu pana la 32 GB, prin intermediul unui card de memorie. Vodafone Smart Tab 7 include un procesor Qualcomm dual-core, cu o viteza de 1,2 GHz.

Utilizatorii Vodafone vor putea achizitiona, in curand, si versiunea cu ecran de 10 inch a Vodafone Smart Tab.

Vanzarile de tablete PC ar putea ajunge in acest an in Romania la circa 60.000 de unitati, iar anul viitor la in jur de 200.000 de exemplare, declara in aceasta saptamana Liviu Nistoran, seful Televoice, unul dintre principalii jucator pe piata locala de tablete.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri