Anul trecut, prin februarie, compania olandeza Philips prezenta un prototip de ecran care putea fi "impachetat", pus intr-o cutie si, eventual, purtat cu grija in buzunar.


Recent, compania a anuntat ca a ajuns la o noua generatie a ecranelor bune de "impaturit". Aceasta solutie poate fi utilizata cu un smartpho ne ori cu un PDA, pentru vi- zionarea mai buna a unui film.

O NOUA GENERATIE.

Noul model de ecran are 5 inci, beneficiaza de un contrast mai bun si poate fi "impaturit" mai bine fata de primul model Polymer Vision (grup de dezvoltare in cadrul Philips) prezentat in 2003.

Dupa cum se arata in prezentarea facuta pe site-ul compa niei (www. poly mer visi on. com), Polymer Vi si on PV-QML5 este un ecran active-matrix QVGA (320 x 240 pixeli), destul de usor si ultrasubtire.

De asemenea, ecranul are patru niveluri de gri, cu o rata de contrast de 10:1. Producatorii spun ca ofera o vizibilitate foarte buna si la lumina puternica, dar care consuma putina energie.

MAI AVEM DE ASTEPTAT.

Philips estimeaza ca ar putea sa inceapa productia in masa peste aproximativ doi ani.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri