Samsung pregateste lansarea viitorului Galaxy S4 in Times Square din New York pe data de 14 martie, intr-un eveniment inedit, transmite presa internationala.
Evenimentul de prezentare al viitorului varf de gama al Samsung, care va avea loc la ora locala 19:00, va putea fi urmarit din Romania in data de 15 martie de la ora 2 dimineata.

Pentru fanii care asteapta lansarea noului dispozitiv cu nerabdare, in Times Square vor fi montate ecrane imense, unde vor putea urmari imagini in premiera cu noul telefon.

Ce se stie pana acum


Viitorul varf de gama al Samsung va avea un ecran de 5 inch cu rezolutie Full HD, un procesor quad-core, model Cortex A15 Exynos, o camera foto de 13 MP si 2GB RAM. Galaxy S4 va fi echipat cu sistemul de operare Android 4.1 JellyBean.

Vanzari de peste 100 milioane de unitati


Samsung Galaxy S4, viitorul varf de gama al producatorului sud-coreean ar putea inregistra vanzari record, fiind estimate peste 100 de milioane de unitati comercializate, potrivit analistului Peter Misek din cadrul Jefferies & Company.

Asteptarile pentru Galaxy S4 sunt foarte ridicate, fiind considerat de specialisti cel mai de temut candidat la titlul de smartphone-ul anului 2013, un dispozitiv despre care pana in acest moment se stie ca ar incorpora un procesor cu 4 nuclee, o placa video propulsata de un chipset ultra-performant, un display de 5 inch si memorie de 2GB.

Succesul Galaxy S4 ar putea veni in contextul in care generatiile anterioare ale Samsung din seria Galaxy s-au bucurat de un real succes in ultimul an, S2 inregistrand vanzari de 20 de milioane de unitati, iar S3 este de asteptat sa atinga si sa depaseasca pragul de 60 de milioane de unitati comercializate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri