Google dezvolta propria consola de jocuri video si un ceas de mana, ambele cu Android, pe masura ce compania incearca sa extinda tipul gadget-urilor pe care ruleaza propriul sistem de operare, conform unor oameni familiari cu planurile companiei, scrie Wall Street Journal.
Prin lansarea acestor gadget-uri, compania americana incearca sa contracareze produse similare pe care ar putea sa le lanseze Apple in viitor, conform oamenilor intervievati.

Un produs nou de la gigantul online ar putea fi lansat inca din toamna aceasta. Oficialii Google au refuzat sa comenteze pe marginea subiectului.

Planurile hardware sunt cele mai recente semne conform carora Google vrea sa capitalizeze cat mai bine succesul pe care il are Android pe segmentul smartphone-urilor. Android s-a lansat in 2008 si in prezent are o cota de piata de circa 75% din toate smartphone-urile si 57% din tabletele livrate in primul trimestru, conform companiei de cercetare IDC.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri