Tiberiu Pop, seful companiei ce a generat in 2012 afaceri de 19,5 mil. euro in 2012, mai transmite in comunicat faptul ca Cel.ro “si-a permis sa aiba cele mai mici preturi din online, aspect vital pe timp de criza, in timp ce concurenta a fost fortata sa le creasca in mod constant”.

Declaratia CEL.ro este surprinzatoare, avand in vedere ca isi doreau chiar ei, in 2009, sa fie achizitionati de un fond de investitii.

Cel.ro: Ramanem in continuare interesati de un parteneriat cu un investitor

Cel.ro: Ramanem in continuare interesati de un parteneriat cu un...

Cel.ro nu este la prima “iesire” ce ataca, direct sau indirect, concurenta: in primavara acestui an, firma a realizat un newsletter in care sublinia diferenta de preturi dintre Altex, cel mai mare retailer electroIT din Romania, si Cel.ro. La acea data, seful Cel.ro spunea ca motivul a fost faptul ca “Ne-a frapat a fost sloganul «cel mai mic pret din Romania»”.

Seful Cel.ro, despre compararea preturilor cu Altex: Ce ne-a frapat a fost sloganul "cel mai mic pret din Romania"

Seful Cel.ro, despre compararea preturilor cu Altex: Ce ne-a frapat...

Citeste si:

Disputa a pornit dupa ce intr-un newsletter Cel.ro sublinia, in imagini expresive, ca produsele companiei sunt mai ieftine decat cele ale Altex. Compania condusa de Dan Ostahie nu a intarziat sa raspunda, in termeni duri, acuzand Cel.ro ca dezinformeaza clientii comparand produse cu configurari diferite.

Citeste si Ce afaceri si profituri au inregistrat principalii jucatori din retailul online romanesc

Ce afaceri au inregistrat principalii jucatori din retailul online

Ce afaceri au inregistrat principalii jucatori din retailul online