Sud-coreeanul Kim Koellner este din 15 noiembrie noul director general al Domo Retail, al treia retea de magazine de pe piata locala de electroIT, acesta inlocuindu-l pe Dragos Dinu, cel care care a fost sef al companiei timp de aproape un an.

Managerul a studiat in Germania si Statele Unite si are peste 10 ani de experienta in domeniul retail pe pietele din Franta, Germania si Romania.

„Noua etapa din dezvoltarea Domo marcheaza trecerea de la o companie de familie la una de anvergura internationala”, spune Koellner.

Noul CEO al Domo preia mandatul de la Dragos Dinu, care a condus compania in perioada de tranzitie si a coordonat reorganizarea si eficientizarea proceselor interne creand premisele unei cresteri de aproape 15% a vanzarilor pe metru patrat.

„Mi-am indeplinit obiectivele mai rapid si am ales sa ma concentrez pe cateva proiecte personale”, - a spus Dragos Dinu, fostul Director General, care asigura tranzitia catre Koellner.

Koellner isi propune dezvoltarea modelelor de retail, el mizand pe comertul digital.

Alaturi de echipa manageriala Domo vor fi permanent prezenti doi reprezentanti ai actionarilor: Mag. Eugen Petrov - presedintele Consiliului de Administratie – si Sigmund Klein – consultant in cadrul Consiliului de Administratie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri