Surprinzator sau nu, Galaxy S3 ramane cel mai popular smartphone dezvoltat de catre Samsung.
Dupa mai bine de doi ani de la lansare, Samsung Galaxy S3 este utilizat de putin peste o treime dintre utilizatorii nord-americani, arata un studiu al Chitika, dat publicitatii de Business Insider.

Pe pozitia secunda in top se situeaza modelul Galaxy S4, lansat de producatorul sud-coreean in urma cu aproximativ un an, cu o pondere de 23,8% din numarul total de utilizatori. Topul este completat de alte modele de smartphone-uri care nu fac parte din seria Galaxy, cu o pondere de 10,4%.
Galaxy Note 2, cea de-a doua generatie a telefonului-tableta dezvoltat de catre Samsung ramane cea mai populara phableta din portofoliul producatorului de telefoane mobile, cu o cota de 8,6%, in timp ce Galaxy Note 3 are un grad de penetrare de numai 3,8%. Dupa cum reiese din datele Chitika, prima generatie Galaxy Note are sub 1% din piata smartphone-urilor Samsung de pe acest segment.
Rezultatele obtinute din cercetarea Chitika releva faptul ca populatia si utilizatorii nord-americani nu sunt atat de interesati de smartphone-urile cu dimeniuni mai mari, de genul phabletelor, cat sunt de interesati de smartphone-uri cu dimensiuni de pana in 5 inch.
De asemenea, surprizatoare ramane ponderea ridicata a smartphone-urilor care nu sunt din seria Galaxy, fiind vorba aici in special de modelele entry-level.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri