Reprezentantii firmei Markem - Olanda sunt toata saptamana aceasta la Bucuresti pentru a sustine pregatirile lansarii in Romania a seriei 7000 cele mai noi echipamente in domeniul marcarii codurilor de bare pe baza de cerneala. Dupa lansarea cu succes a acestui echipament in Turcia, unde s-au vandut deja 90 echipamente, se estimeaza un rezultat cel putin la fel de bun si in Romania
Markem este unul din cei mai renumiti producatori de echipamente de marcare industriala a codurilor de bare, fiind unul din putinii care acopera intreaga gama de tehnologii disponibile pe piata, aplicate de la marcarea pe produse primare a codurilor de bare, pana la marcarea de coduri de bare pe cutii colective, baxuri si paleti.

Pana acum, oferta Markem cuprindea echipamente de marcare coduri de bare folosind tehnologia cu role de cerneala solida, echipamente inkjet cu cerneala solida, echipamente laser si echipamente thermal transfer, capitol la care Markem este lider mondial, avand o cota de piata mai mare de 50%.

Seria 7000 de la Markem vine sa intregeasca aceasta gama cu tehnologia CIJ (Continuous Ink Jet) pe baza de cerneala. Acest echipament a fost dezvoltat folosindu-se ultima tehnologie in domeniu, pastrandu-se totodata calitatea si fiabilitatea care au facut din Markem recunoscuta pe plan mondial.

MARKEM 7000 se adreseaza producatorilor din toate domeniile de activitate si poate marca mesaje text (data expirarii, lot, schimb etc.), imagini grafice, logo-uri si coduri de bare pe aproape orice substrat (folie, PET, suprafata metalica etc.). Inovatiile aduse de MARKEM se regasesc in fiabilitatea deosebita, consumul mic de consumabile si posibilitatea setarii rezolutiei de marcare doar din software, fara alte modificari (schimbare cap imprimare, schimbare firmware etc.). Alimentarea consumabilelor se face on the fly (fara a opri linia de ambalare sau echipamentul), ceea ce creste semnificativ productivitatea liniei.

Logicode, ca unic distribuitor in Romania al marcii MARKEM, este in plina pregatire a lansarii seriei 7000 pe piata romaneasca pentru inceputul lunii octombrie.

LOGICODE S.A. este prima firma romaneasca specializata in tehnologia codurilor de bare.

LOGICODE S.A. ofera o gama larga de solutii de etichetare, marcare industriala si culegere automata a datelor, utilizand tehnologia codurilor de bare si RFID. Experienta acumulata ne permite sa rezolvam cerintele specifice fiecarui beneficiar, in cadrul unei game largi de aplicatii, cum ar fi: etichetare cu/fara coduri de bare cu/fara RFID, marcare si etichetare industriala (pe fluxuri de productie), control acces si prezenta personal, urmarirea productiei, gestiunea stocurilor, controlul calitatii, inventarierea mijloacelor fixe si a obiectelor de inventar, etc.

Logicode S.A. este si partener Intermec Technologies din 1994, iar din 2004 este Honours Business Partner si Global Service Partner Intermec Technologies iar incepand cu acest an - Microsoft Certified Partner.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri