Noul serviciu se numeste Fast Pay, iar cu ajutorul acestei facilitati, clientii ING isi pot plati factura prin scanarea acesteia cu ajutorul unei camere foto si confirmarea tranzactiei.

In urma scanarii codului de bare de pe factura, datele de plata vor fi incarcate automat, fara a mai fi necesara realizarea altor actiuni suplimentare.

Aplicatia ING Home'Bank este disponibila pentru telefoanele cu sisteme de operare iOS si Android si poate fi utilizata in toate retelele de telefonie mobila, fara costuri de instalare sau de utilizare.

Aceasta va fi disponibila gratuit pe App Store pentru utilizatorii iPhone si pe Android Market pentru utilizatorii de smartphone-uri cu sistem de operare Android. Autentificarea se realizeaza cu ajutorul Digipass-ului, folosind codul de utilizator si parola deja inregistrate pentru ING Home'Bank.

Citeste si:

Noua versiune ING Home'Bank pentru smartphone-uri permite accesarea si verificarea situatiei conturilor, efectuarea de plati si transferuri in lei intre conturile curente deschise la ING Bank sau catre conturi deschise la alte banci, verificarea istoricului tranzactiilor recente sau efectuarea de schimburi valutare. Totodata, utilizatorii vor putea localiza acum si ATM-urile ING Bank, prin intermediul optiunii ATM Locator.

Acest serviciu reprezinta varianta adaptata pentru telefoane mobile a serviciului ING Plati Express (Express Payments), sistemul de plati fara numerar lansat in 2008 si disponibil in prezent la toate unitatile Self'Bank din sucursalele ING Bank.