Pasionatii de jocuri din Europa, Orientul Mijlociu si Africa ( zona EMEA) pot rula acum cele mai puternice jocuri si aplicatii 3D, datorita noilor procesoare si ale sistemului desktop, lansate de Dell.
Prin feedback-ul pe care ni l-au oferit, clientii au jucat un rol important in crearea acestui sistem. Dell XSP 700 este un sistem cu optiuni multiple de personalizare, dotat cu cele mai recente tehnologii de pe piata si cu o carcasa unica, a declarat Paul Collas, Senior Manager, Dimension Desktops, Dell EMEA.

Avand posibilitatea de a-si partaja memoria cache intre cele doua nuclee independente, noile procesoare pot aloca resurse in functie de nevoile aplicatiilor folosite. Performantele in cazul jucatorilor au crescut cu 47%, datorita unei gestionari cu pana la 35% mai buna a fotografiilor, filmelor si muzicii digitale si o crestere de pana la 30% a productivitatii la utilizarea aplicatiilor de birou, fata de sistemele anterioare bazate pe clasa de procesoare Intel Pentium D, anunta un comunicat al companiei.

Beneficiind de o pozitie unica, datorita sistemului sau de vanzare directa, Dell inregistreaza cele mai mari vanzari globale de sisteme dintre toti producatorii de calculatoare si se situeaza pe pozitia a 25-a in topul Fortune 500. Veniturile companiei din ultimele patru trimestre se ridica la cifra de 56,7 miliarde dolari.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri