Bogdan Dirjan este, incepand de luna aceasta, Directorul de dezvoltare al Flanco Retail si totodata membru al echipei de Senior Management din cadrul companiei.

Din aceasta pozitie, Bogdan va fi responsabil de dezvoltarea retelei de magazine Flanco si de administrarea contractelor de chirie pe spatiile curente, precum si de reamenajarea unui numar important de magazine mari in 2016.

”Bogdan are o experienta de peste 10 ani in retail bancar si competente solide in sales, marketing si online retail,” spune Dragos Sirbu, CEO Flanco Retail. “Ne bucuram sa il avem in echipa noastra si avem toata increderea ca va dezvolta cu succes nu numai reteaua existenta, dar si noul concept de magazine Flanco. In ultimul timp, in procesul de cumparare al clientilor nostri urmarim sa integram natural experienta online si interactiunea directa din magazine, si vom tine cont de acest aspect in crearea noului nostru concept de magazine.”

Inainte de a se alatura echipei Flanco, Bogdan a lucrat, timp de 11 ani, la BRD Finance IFN, unde a ocupat de-a lungul timpului mai multe functii de management in cadrul departamentelor Comercial, Marketing si Dezvoltare online si New business.

“Noul rol la Flanco Retail imi permite sa-mi valorific experienta si cunostintele acumulate in mediul bancar, intr-un context mai extins, acela comercial, si mai concret, mai aproape de clientul final,” spune Bogdan Dirjan. “Integrarea si armonizarea experientelor online/offline sunt mize importante si in mediul financiar. La Flanco, ma bucur sa am, din noua calitate, o privire de ansamblu asupra intregului sistem implicat de aceste experiente - si sa pot contribui la dezvoltarea lui prin inovatii relevante pentru consumatori.”

Bogdan a absolvit, in 2003, cursurile Academiei de Studii Economice, sectia Management si, ulterior, Modulul de Management din cadrul Scolii INSEAD, din Franta.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri