Ceasurile inteligente marca Samsung vor fi compatibile cu device-urile rivalilor de la Apple, marcand una dintre cele mai interesante strategii ale companiei asiatice, au declarat, la CES, reprezentantii Samsung Electronics.

Anuntul, facut sec si intr-o singura remarca intr-o prezentare lunga de o ora, subliniaza balansul (sau dansul, cum preferati) delicat dintre cei doi giganti, ambii dorind sa se extinda pe piata smartwatch-urilor, in paralel insa promovandu-si propriile platforme, scrie WSJ.com.

Alanna Cotton, vice presedinte Samsung, a spus ca smartwatch-ul Gear S2, lansat de companie toamna trecuta, va fi compatibil cu sistemul de operare iOS pentru telefoane si alte device-uri. Ea nu a elaborat insa pe marginea subiectului si compania nu a oferit informatii suplimentare privind felul sau data in care acest lucru se va realiza.

Gear S2 ruleaza sistemul de operare proprietar Tizen. Samsung a inceput din 2015 sa incarce Tizen pe toate televizoarele conectate ale companiei, si a vandut peste 1 milion de smartphone-uri Tizen, multe fiind modele low-price.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri