RCS & RDS ofera clientilor Digi Mobil in perioada 01 aprilie – 31 decembrie 2016 pana la 30 GB trafic lunar de internet mobil, la viteze superioare, in reteaua 4G, fara costuri suplimentare. Traficul de date mobile in reteaua 4G este nelimitat pentru orice categorie de abonament, primii 30 GB fiind disponibili la viteze superioare.

Traficul de date mobile in reteaua 4G Digi Mobil este disponibil la toate tipurile de abonamente din gama Avantaj 2, 3, 5 si Optim 2, 3, 5 si Nelimitat. In functie de tipul abonamentului contractat, utilizatorii Digi Mobil beneficiaza de trafic de date mobile intre 3 GB si 5 GB in reteaua 3G.

Oferta se adreseaza clientilor noi si existenti, persoane fizice, care utilizeaza un echipament compatibil in reteaua 4G Digi Mobil (frecventa 2600 MHz TDD, banda 38). Preturile pachetelor de servicii Digi Mobil incep de la 2 euro (TVA inclus), iar clientii pot achizitiona smartphone-uri compatibile cu tehnologia 4G, cu plata integrala sau in rate, fara dobanda. Serviciul 4G se activeaza gratuit direct de pe telefonul mobil, tastand *111# si urmand pasii indicati in mesajul de pe telefonul mobil.

Totodata, compania anunta continuarea acordului privind roamingul national pana la data de 31 martie 2017 pentru serviciile de voce si date mobile. Utilizatorii Digi Mobil au astfel posibilitatea sa comunice in zonele fara retea Digi Mobil, urmand ca, pe masura extinderii si dezvoltarii acesteia, roamingul national sa fie eliminat. Roamingul national de voce va fi oferit in continuare gratuit utilizatorilor Digi Mobil, insa roamingul de date mobile va fi contra cost incepand cu data de 01 aprilie 2016.

Acoperirea de tip exterior a retelei 3G Digi Mobil a crescut in perioada 2015-2016 cu 10% ajungand la peste 94% din populatie la nivelul tarii. Reteaua Digi Mobil, atat 3G cat si 4G, este intr-un proces continuu de extindere, atat in mediul urban cat si rural, astfel incat aria de acoperire si experienta de utilizare a serviciului Digi Mobil pentru voce si date mobile sa fie imbunatatite constant.

Principalii concurenti ai RCS&RDS sunt Orange, Telekom, Vodafone, precum si UPC Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri