Incepand de luni seara, utilizatorii pot instala al doilea update major pentru iOS 10.

Apple a inceput livrarea unui nou update catre iPhone-urile si iPad-urile compatibile. Este un update care se concentreaza pe repararea problemelor ramase de la versiunile anterioare si mai putin pe adaugarea de noi facilitati, conform News.ro.

iOS 10.2 aduce o noua aplicatie, deocamdata disponibila doar in Statele Unite. Se numeste TV si inlocuieste vechea aplicatie Video. TV va gestiona si reda continutul video cumparat prin iTunes dar si pe cel disponibil in cadrul aplicatiilor de streaming compatibile. Aplicatia TV se doreste a fi un manager si, in acelasi timp, un player pentru tot continutul video disponibil. Insa, companiile de streaming, precum Netflix, au putine motive sa cedeze controlul catre Apple, cand pot obtine o multime de date utile folosind propria aplicatie.

A doua si ultima noutate adusa de acest update vizeaza emoticoanele cunoscute ca emoji. Odata cu iOS 10.2, acestea vor fi mai multe si mai bine desenate, Apple recreand multe dintre ele pentru a arata bine pe rezolutiile mari. Dincolo de acestea, exista o lunga lista de bug-uri pe care Apple pretinde ca le-a reperat. Majoritatea aplicatiilor Apple, de la Photos si Music la Messages si Mail, au devenit mai stabile odata cu noua versiune de iOS.

In schimb, Apple nu spune daca a facut ceva privind problema autonomiei pe care iOS 10.1 a adus-o pentru o parte a utilizatorilor. Utilizatorii vor trebui sa constate singuri in zilele urmatoare daca telefonul lor se mai descarca in numai cateva ore. iOS 10.2 poate fi instalat pe toate dispozitivele cu care este compatibil iOS 10: toate telefoanele de la iPhone 5 incoace si toate tabletele de la iPad Mini 2 si iPad Gen 4.

Sursa foto: Shutterstock/Roman Tiraspolsky

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri