Sony Pictures Entertainment (SPE) a facut cunoscut planul de transformare revolutionara a distributiei de film si continut TV prin adoptarea unei serii noi de servicii si tehnologii digitale de divertisment, create de Ascent Media Group (AMG) si HP. Prin digitizarea bibliotecii de inregistrari media - atat film, cat si TV - SPE poate crea continutul o singura data, pentru ca apoi sa-l poata trimite partenerilor si clientilor de cate ori este nevoie, in orice standard sau format, mai sigur, mai rapid si mai convenabil decat inainte.

Alianta cu AMG si HP, prima de acest tip incheiata de SPE, va realiza tranzitia proceselor de formatare, management si distributie a vastului sau portofoliu de inregistrari media, de la formatul analog traditional la un mediu digital, "fara banda". Trecerea de la formatul analog la cel digital reduce dramatic timpul si costurile de distribuire a continutului pentru o varietate de standarde de transmisie si formate de divertiment, crescand flexibilitatea in livrare.

AMG si SPE au ales ca fundatie tehnologica Digital Media Platform (DMP) de la HP. Platforma HP DMP este un mediu de lucru bazat pe standarde deschise, format din software pentru mediul enterprise, hardware si servicii, care permit companiilor media sa digitizeze, sa stocheze, sa proceseze si sa distribuie arhive complexe de inregistrari media, sigur si eficient. Platforma HP DMP, bazata pe cercetarile de la HP Labs, le permite companiilor media sa creeze continul digital o singura data si sa-l distribuie de mai multe ori, in orice format.

Platforma HP DMP face crearea de continut digital si procesele de distributie mai sigure, mai fiabile si mai flexibile decat in mediul traditional, fizic si analog. De la implementarea solutiei in noiembrie 2004, AMG a transformat peste 500 dintre titlurile de film si televiziune ale SPE, acesta fiind primul studio care si-a digitizat inregistrarile cu HP DMP.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri