Metrul patrat pentru amenajarea unui stand la evenimentul Computers and Electronics Romanian Fair (CERF) a costat de la 99 euro, la 189 euro, in functie de locul unde este amplasat spaiul si de dotarile suplimentare solicitate de expozanti, potrivit reprezentantilor organizatorului
"O particpare pentru o companie la CERF 2007, poate costa de la cateva mii, la zeci de mii de euro, in functie de spatiul alocat standului si de dotarile acestuia", a declarat citat de NewsIn, directorul general Expotek, Sorina Muresan. Cel mai mare stand este de 400 de metri patrati si apartine operatorului de telefonie Vodafone Romania. Sectorul IT are alocat in aceasta editie cel mai mare spatiu, de 6.300 de metri patrati, comunicatiile detin 4.100 metri patrati, iar solutiile IT pentru afaceri au 3.100 metri patrati.

Peste 150 de firme si 3.000 de specialisti participa la editia de anul acesta a expozitiei de IT&C, Computers and Electronics Romanian Fair (CERF), unde vor fi prezentate peste 75.000 de marci si este estimat un numar de 75.000 de persoane care vor vizita cele cinci sectiuni ale targului. Pretul unui bilet de intrare este de zece lei.

Expozitia si conferinta CERF 2007 va cuprinde cinci sectiuni, potrivit echipei Expotek. Acestea sunt comunicatii, solutii si sisteme digitale, Imaging Expo, solutii IT pentru afaceri si distributie IT. CERF va gazdui pe 10 mai Ziua Comunicatiilor, care marcheaza de zece ani evenimentele semnificative in dinamica industriei IT&C.

La editia 2006, programul de conferinte CERF a cuprins, potrivit Expotek, 40 de ore de prezentari si dezbateri, sustinute de 95 de lectori, fiind prezente peste 1.800 de persoane. Expotek, a introdus in editia precedenta doua elemente noi, dedicate vizitatorilor: un concurs de fotografie cu premii in valoare de 3.500 de euro si WiFi Internet Zone, spatiul de informare si relaxare, unde vizitatorii au avut acces permanent la internet wireless.

Prima editie CERF a fost organizata in 1992, fiind prima expozitie de profil, cel mai mare eveniment de IT&C din Romania. La inceput, CERF a avut circa 1.000 de metri patrati si 20 de firme expozante, iar acum are 14.000 de metri patrati si peste 150 de participanti. Printre firmele participante la CERF 1992 se numara Xerox – Rom Team Solutions, MBL Computers, Altrom.

Firma americana Comtek, initiatorul organizarii primei editii CERF din 1992, a vandut toate afacerile detinute in Europa de Est, Expotek fiind firma care a cumparat drepturile de organizator al CERF.

Expotek este specializata in organizarea de expozitii si conferinte, avand o experienta de peste 15 ani in domenii precum tehnologia informatiei, comunicatii, tehnologii de prelucrarea a imaginii, echipamente foto, multimedia, sisteme hi-fi si home enterteinment, industria auto.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri