Nokia, cel mai mare producator de telefoane mobile din lume, a spus vineri ca a obtinut 2,5 miliarde de dolari in urma unei comenzi din partea celui mai mare furnizor chinez China Postel, care vrea ca livrarile sa se faca in 2007, informeaza Reuters, potrivit NewsIn.

Partial comanda a fost onorata, a spus Nokia. Cei de la conducerea Nokia au adugat ca atat ei insisi cat si partenerii de la China Postel intentioneaza sa intensifice legaturile strategice dintre cele doua companii. China Postel a distribuit apoape 37 de milioane de telefoane Nokia peste tot in China din 1998.

Compania finlandeza, care se afla pe locul trei in lume la vanzarile de celulare, detine o pozitie solida in piete emergente precum China. Proportia detinuta de catre Nokia pe piata chineza a ajuns la varful de 35% la sfarsitul anului 2006, dupa cum indica firma de cercetare de piata GFK. Actiunile Nokia au scazut cu 1% la cotatia de 18,16 euro pana la ora 09:42 GMT
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri