Producatorul american de echipamente de telecomunicatii Motorola a semnat un contract in valoare de 2,3 miliarde dolari (1,7 miliarde euro) cu principalul distribuitor de telefoane mobile din China, China Postel Mobile Communication Equipment, relateaza Reuters, potrivit NewsIn.

Acest contract, semnat luni la Chicago, mizeaza pe vanzari in 2007 de 16 milioane de telefoane.

Contractul este unul dintre cele mai importante ce urmeaza a fi anuntate cu ocazia celei de-a doua sesiuni de dialog economic strategic sino-american, ce va avea loc saptamana viitoare la Washington, a indicat cotidianul China Postel pe site-ul sau.

Cele doua parti au cazut de acord sa coopereze pentru a dezvolta retelele de vanzari.

In 2006, compania chineza a facut comenzi de telefoane de la producatorul american de peste un miliard de dolari.

in cursul saptamanii trecute, principalul producator mondial de telefoane mobile, Nokia, a anuntat ca a semnat un contrat de distributie cu China Postel, privind achizitii de peste 2,5 miliarde dolari (1,9 miliarde euro) in 2007.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri