Electronic Arts Inc. si Warner Bros. Digital Distribution au anuntat astazi extinderea universului Harry Potter pe telefoanele mobile. Din aceasta luna, utilizatorii de telefonie mobila vor putea descarca jocul Harry Potter and the Order of the Phoenix.
In jocul pentru telefoane mobile “Harry Potter si Ordinul Phoenixului”, Harry se intoarce pentru al cincelea an de studiu la Hogwat si descopera ca marea parte a comunitatii de vrajitori contesta readucerea la viata a maleficului Lord Voldemort. Harry se intalneste in secret cu un mic grup de studenti care se denumește Armata lui Dumbledore. Harry trebuie sa ii invete cum sa se apere impotriva Artelor Negre, pregatindu-i pe tinerii vrajitori curajosi pentru batalia extraordinara ce se anunta.

“Suntem foarte emotionati sa anuntam jocul “Harry Potter si Ordinul Phoenixului” pentru telefoane mobile,” a precizat Travis Boatman, vicepresedinte global a studioului EA Mobile. “Echipa noastra a lucrat cu mare daruire pentru a crea un joc bogat vizual care sa fie fidel universului Harry Potter. Credem ca consumatorii se vor bucura sa traiasca experienta jocului Harry Potter oriunde se duc.”

“Suntem foarte entuziasti sa lucram cu EA Mobile pentru a oferi fanilor de pretutindeni un produs captivant si puternic,“ a spus Maria Seidman, vice presedinte in cadrul Warner Bros. Digital Distribution.

“Fanii lui Harry Potter vor avea posibilitatea sa fie partasii universului magic al lui Hogwart oriunde si
oricand vor vrea ei, iar in plus vor putea sa descarce fundaluri, tonuri sau alte continuturi personalizate.”
Jocul Harry Potter si Ordinul Phoenixului pentru telefoane mobile este produs integral de studioul EA Mobile Romania sub coordonare EA Marea Britanie.

“Jocul este suta la suta original si suta la suta dezvoltat in Romania”, a declarat Mihai Pohontu, general manager Electronic Arts Mobile. Echipa care a dezvoltat jocul a fost formata din 12 persoane.

EA a dezvoltat sau portat pana acum in cadrul studioului din Bucuresti jocuri pentru telefoane mobile precum Medal of Honor, EA Sports Fifa 07, Need For Speed Carbon, Tetris, EA Sports NBA Live 07, EA Sports Tiger Woods PGA Tour 07, The Sims 2, The Sims 2 Pets, Simcity, EA Air Hockey, Doom RPG sau EA Sports Fifa World Cup 2006.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri