Google lanseaza luni un joc online gratuit care foloseste instrumente precum motorul de cautare, hartile Google si YouTube, joc ce va promova filmul "Bourne Ultimatum", a carui premiera va avea loc in august, in parteneriat cu Universal Pictures, informeaza Reuters, citat de NewsIn.

Studiourile Universal precizeaza ca Google nu a primit sau platit bani pentru acest lucru. Filmul "Bourne Ultimatum" al treilea film din seria "Bourne" contine o scena care implica motorul de cautare Google. Potrivit directorilor studioului, ideea a pornit de la o scena din film in care personajele cautau informatii pe internet.

Potrivit Reuters, acesta este al doilea joc pe internet realizat de Google, primul fiind legat de filmul "Codul lui Da Vinci", produs de studiourile Sony Pictures.

Subiectul jocului este inspirat de cele trei filme din seria "Bourne", cu Matt Damon in rolul principal. Jucatorii vor fi un fost angajat al CIA, al carui scop este de a-l cauta pe agentul fugar Jason Bourne. Actiunea jocului se desfasoara pe trei continente si implica colectarea de indicii pentru a rezolva misterul despre identitatea lui Bourne.

Utilizatorii din SUA, Canada Australia, Noua Zeelanda, Germania, Marea Britanie si Franta pot castiga diverse premii daca rezolva enigmele din joc. Premiul cel mare este un Volkswagen Touareg 2, care apare de asemenea in filmul "Bourne Ultimatum". Printre celelalte premii oferite se numara carduri de debit MasterCard cu cate 1.000 de dolari, aparate Apple iPhone si calatorii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri