HP a anuntat ca Herbert Rastbichler a fost numit Managing Director pentru HP Europa Centrala si de Est. Mai mult, el va detine si functia de General Manager si vicepresedinte al diviziei Technology Solutions Group (TSG), pentru aceeasi regiune.
Prioritatile lui Rastbichler vizeaza consolidarea pozitiei de lider a companiei HP in Europa Centrala si de Est, cresterea cotei de piata si a gradului de satisfactie a clientilor HP. In calitate de lider al diviziei TSG, acesta va administra departamentele de sisteme de stocare pentru enterprise, de software, servicii si inclusiv activitatea de vanzari si marketing pentru clientii enterprise si cei din sectorul public.

Rastbichler va ocupa postul detinut pana acum de Jan Zadak care a devenit managerul organizatiei de vanzari pentru Europa, Orientul Mijlociu si Africa.

Rastbichler si-a inceput cariera la HP in 1982 pe postul de “customer engineer” si are o experienta de peste 20 de ani in vanzari si service business pe piata din Austria si cea internationala. A condus pana acum organizatia HP Services din Europa de Vest, pe segmentele de consultanta si integrare, externalizare si technology services.

Rastbichler isi va incepe activitatea in noul post pe 1 august 2007. Noul Managing Director a absolvit Universitatea Tehnica de la Viena, specializarea telecomunicatii
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri