Compania americana Hewlett-Packard (HP) vrea sa cumpere grupul francez Bull pentru 720 milioane euro, reprezentand 7,5 euro pentru o actiune Bull
Oferta companiei HP de 7,5 euro pentru o actiune Bull, reprezinta cu 40% mai mult fata de pretul actual al actiunilor Bull. HP este sustinuta pentru aceasta tranzactie de catre banca Morgan Stanley si de firma de avocatura Freshfield. Potrivit revistei franceze, HP va face un anunt public la inceputul lunii august.

Reprezentantii Bull au refuzat sa comenteze informatia, in timp ce oficialii HP nu au putut fi contactati, potrivit Capital.fr

Bull produce servere, calculatoare si ofera servicii de optimizare a infrastructurii IT. Dintre actionarii companiei Bull fac parte France Télécom cu 10,1%, Deutsche Bank cu 5,3% si NEC cu 3%. Grupul francez cu 7.200 de angajati a raportat in 2006 pierderi nete de 17,1 milioane de euro, la o cifra de afaceri de 1,15 miliarde de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri