Horia Manda, Managing Partner Balcan Accesion Fund, a anuntat astazi, alaturi de un grup de investitori americani, intrarea ca actionari in afacerea BitDefender printr-o investitie de 7 milioane de dolari care evalueaza BitDefender la 100 milioane de dolari.
"Investitorii romani si americani sunt persoane, nu companii si au ales sa investeasca in BitDefender deoarece aceasta companie romaneasca are un potential ridicat de crestere. Daca in prezent compania este evaluata la peste 100 milioane de dolari de catre investitori, in urmatorii doi-trei ani valoarea BitDefender ar putea depasi cateva sute de milioane de dolari", a declarat reprezentantul grupului de investitori privati, Horia Manda.

Potrivit acestuia, pe langa resursele financiare alocate, investitorii vor ajuta BitDefender sa atraga in viitor capital suplimentar si vor sustine compania in demersul unei eventuale listari la una din bursele din Romania, Europa sau SUA.

Grupul de investitori include si manageri de la doua fonduri de investitii, Romanian-American Enterprise Fund (RAEF) si Balkan Accession Fund (BAF), care gestioneaza peste 200 milioane de euro si au la activ numeroase tranzactii in servicii financiare, industrie, retail si altele.

BitDefender ofera solutii care protejeaza impotriva amenintarilor informatice. Prezent in peste 6.000 de magazine pe cinci continente, BitDefender este unul dintre cele mai raspandite produse romanesti in intreaga lume, fiind folosit de peste 41 milioane de utilizatori individuali si corporate in 180 de tari.

BitDefender are sucursale in SUA, Marea Britanie, Germania, Spania si Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri